Investičné zlato Košice

finančné služby

Pomôžeme vám ušetriť každé euro

Hypotéky

Máte hypotéku, alebo chcete refinancovať? Chcete založiť nehnuteľnosť a mať hotovosť na splnenie si svojich cieľov? Hľadáte hypotéku pre mladých? Nájdeme pre Vás hypotéku s najnižším úrokom v týchto spoločnostiach:

Úvery/Pôžička

Potrebujete hotovosť na čokoľvek? Na rozbehnutie podnikania? Preklenúť obdobie? Refinancovať úver? Na kúpu auta? Vyberieme pôžičku podľa Vašich potrieb v spoločnostiach:

Dôchodok

Prispieva Vám zamestnávateľ na 3 pilier? Zarábajú Vám peniaze v 2 a 3 pilieri? Hľadáte iné možnosti sporenia? Uvažujete nad 4 pilierom? Pomôžeme Vám vybrať najvýhodnejšie dôchodkové sporenie:

Investície

Nestíhate sledovať aktuálny vývoj na finančnom trhu? Chcete investovať, alebo už ste investovali? Potrebujete poradiť kam investovať? Naši investiční špecialisti sú Vám k dispozícii.

PZP

Dvíhajú Vám cenu poistenia PZP, havarijného poistenia? Ste nespokojní so službami danej poisťovne? Potrebujete si pripoistiť: čelné sklo, živel, zver, finančnú stratu GAP, cestujúcich v aute? Vyberieme Vám najlacnejšie a najvýhodnejšie poistenie od týchto poisťovní:

Život

Platíte si životné, úrazové poistenie dospelých, alebo detí? Máte tam to, čo skutočnosti potrebujete? Ste chránení pred nepredvídateľnými životnými situáciami? Pomôžeme Vám to nastaviť podľa vašich potrieb v spoločnostiach:

Domy/byty

Máte poistený Váš dom, byt ,samostatnú garáž na aktuálnu poistnú hodnotu? Viete, že aj váš domáci miláčik (pes, mačka...) môže byť poistený? Máte podnájomníka v byte? Chcete mať právnika na linke? Čo ak vy, alebo vaše dieťa spôsobíte škodu? To všetko Vám vieme zabezpečiť:

Cestovanie

Cestujete za zábavou, alebo pracovne do zahraničia? Máte radi adrenalínové športy, turistiku, lyžovanie, cyklistiku,..? Kúpili ste zájazd a neviete či vycestuje? (z dôvodu choroby, úrazu,..) Cestujete autom na dovolenku? Bezstarostnú dovolenku Vám zabezpečíme cez spoločnosti:

Poistenie podnikateľov

Naše služby zahŕňajú: Konzultácie a poradenstvo. Dojednanie a správa poistenia. Pomoc pri likvidácii poistných udalostí. Pomôžeme zabezpečiť všetky oblasti Vášho podnikania:
Poistenie majetku a prerušenia prevádzky
Poistenie zodpovednosti za škodu
Stavebné a montážne poistenie.
Poistenie motorových vozidiel
Poistenie strojov a zariadení
Poistenie zamestnancov
Poistenie pohľadávok
Poistenie elektroniky
Poistenie nákladu

zaujíma vás naša ponuka?

Kontaktujte nás

Kontakt

Otváracie hodiny